Biografie Barry fest

Barry Fest:
Text schrijver, Producer en Fulltime DJ

Deze Nederlandse “Feest” dj richt zich al een aantal jaren op de hardere stijlen, zo werkte hij o.a Samen met Snollebollekes en de Gebroeders Ko (beide hardstyle remixen).

De happy hardcore remixen van: Duurt te lang (Davina Michelle) en Ik wou dat ik jouw was (Velshuis & Kemper) zal je ook wel herkennen van menig feesttent of festival.

Deze tracks vind je terug op Soundcloud of op deze website. De eigen singles konden natuurlijk niet uitblijven, zo schreef Barry een nieuwe versie van Vamos a la Playa, die hij met het dj duo Hak op de Tak uitbracht, hij creëerde ook een compleet nieuwe sound voor de underground hit Crazy on the Dancefloor.

Beide tracks waren een lange tijd te vinden in de Spotify viral top 50.

De eerste genoemde heeft zelfs bijna een maand op 1 gestaan!

BARRY FEST DE DJ

DJ Barry Fest draait al bijna 10 jaar mee op het hoogste allround niveau van Nederland, heeft door heel Europa getourd en stond in 2019, 2 keer in een uitverkocht Gelredome. Hier zagen 60.000 mensen hem optreden in het voorprogramma van Snollebollekes.

Barry doet zo’n 300 boekingen per jaar en is een op en top professional. Eigenlijk kan je elk feest wel aan hem overlaten!

Fest neemt graag de verantwoordelijkheid, u evenementen naar een hoger level te brengen!

Interesse? zie contact pagina.

Deze website is gerealiseerd door: Social Profit Marketing